Afsluit Winterseizoen 2016-2017

Om het winterseizoen in stijl af te sluiten organiseren we op 25 maart een winterbbq onder leiding van onze hofleverancier Two Cooks. Deze zal van start gaan vanaf 18u tot 22u. In de loop van deze week zullen jullie de inschrijvingsformulieren op de club terugvinden en op de website kunnen raadplegen.
Vanaf 20u. wordt dit alles muzikaal omkaderd door de Stray Dogs, een jonge coverband uit de buurt die zowel akoestisch als elektrisch aardig uit de voeten kunnen. Ze schuwen nummers van onder meer Johnny Cash, Tenacious D, Nathaniel Rateliff en … niet! Een geweldige vetkuif en een gezonde dosis zelfvertrouwen zal jullie winterseizoen spetterend afsluiten! Kijk op hun Facebook-pagina (https://www.facebook.com/bandstraydogs/) voor beeld en-geluidmateriaal.

Wie hierna de bloemetjes nog wil buiten zetten kan afzakken naar Westpunt (Koninklijke Hasselt Yachting Club) voor een regionaal tennisfeest, The Gift (voor meer info: https://www.facebook.com/events/384036028638109/), met als ceremoniemeester van dienst DJ Senor Funk. Kaarten zijn verkrijgbaar via sport@tenkie.be en deze opbrengst gaat integraal naar de werking van onze jeugd. Een super leuk initiatief als je het ons vraagt!

INSCHRIJVINGEN

AFSLUIT-WINTSEIZ