Sinterklaasfeest

24 november 2018
Ook dit jaar krijgen alle grote en kleine kinderen van T.C. Tenkie weer het bezoek van onze lieve Sint vergezeld van zijn Zwarte Pieten.

Op 24 november zullen de Heilige man en zijn dienaars naar onze club komen om jullie handjes te vullen met veel lekkers!
We nodigen jullie graag vanaf 14.00u. uit om gezellig samen op te warmen voor de komst van de Sint & zijn Zwarte Pieten. Vanaf 14.30u zullen onze gasten uit Spanje hun opwachting maken. De Sint heeft ons alvast laten weten dat hij jullie allen in groten getale verwacht.

We zijn het er samen met de Sint & de Zwarte Pieten over eens dat we graag weten hoeveel kinderen deze dag aanwezig zijn, daarom hebben we een inschrijvingsstrookje opgemaakt dat jullie in de loop van deze week kunnen invullen & inkleuren!  Deze worden uitgedeeld door onze Kids-trainers tijdens de komende lessen. Zo is jullie inschrijving ook een mooie tekening voor de lieve goede man de we aan hem zullen bezorgen. Dit betekent dat ook niet-tennissende Kids welkom zijn.

Ook zullen we onze Kids de komende periode klaarstomen om er echte Tennis-Pieten van te maken door de “Pietendiploma’s” te gebruiken tijdens de komende lessen. Dit voor alle kids die ingeschreven zijn in ons Kids Tennis programma. (het Pietendiploma is niet de inschrijving voor het Sinterklaasfeest)

De trainers starten deze week met de verspreiden van de inschrijvingen!!
Noteer alvast de datum met stip in jullie agenda! 
24/11/2018 omstreeks 14u30!!
 
Tot dan!
© Tenkie 2019