One Dollar Tornooi 2017

Het is weer bijna zo ver!

Over een dikke maand zal iedereen de mogelijkheid hebben om zijn kerstkilootjes er al onmiddellijk af te tennissen tijdens het One Dollar Tornooi, de grootste belangrijkste bijzaak van een Tenkie-lid zijn of haar tennisseizoen.
In 2017 vieren we de 19de editie van dit tornooi dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een sportief en sociaal succes. Even stoom afblazen tussen Kerstmis en Nieuwjaar, een balletje kloppen en daarna langdurig bijpraten.

Ook dit jaar verwachten we terug massaal veel inschrijvingen. Omdat de formule in het verleden z’n succes bewezen heeft, veranderen we niets aan de opzet want de wedstrijden worden gespeeld van 26 tot en met 30 december, telkens vanaf 18u00 en deelnemen kan vanaf 16 jaar. De “nieuwe” dubbelklassementen op de website van Tennis Vlaanderen gelden voor jullie inschrijving.

Vier wedstrijden, legendarische boterhammen met kaas en “hüidkejes” na elke match, een jenevertje drinken aan de vuurkorf en een nu al legendarische prijsuitreiking met bijhorende fuif : dat alles is inbegrepen in de prijs van 15 Euro per persoon.

Inschrijven

De inschrijvingsformulieren zijn al beschikbaar op de club en vanaf vandaag ook via deze link! Dit mag u invullen en mailen naar govarts.ivan@telenet.be.

Inschrijven kan tot en met 12/12/2017.

Onedollar2017