Sinterklaasfeest 2017

Ook dit jaar krijgen alle grote en kleine kinderen van T.C. Tenkie weer het bezoek van onze lieve Sint vergezeld van zijn Zwarte Pieten. Op 25 november zullen de Heilige man en zijn dienaars naar onze club komen om jullie handjes te vullen met veel lekkers!

We nodigen jullie graag vanaf 14.00u. uit om gezellig samen op te warmen onder leiding van Robby Roosen & de trainers voor de komst van de Sint & zijn Zwarte Pieten. Vanaf 14.30u zullen onze gasten uit Spanje hun opwachting maken.

De Sint heeft ons alvast laten weten dat hij jullie allen in groten getale verwacht. We zijn het er samen met de Sint & de Zwarte Pieten over eens dat we graag weten hoeveel kinderen deze dag aanwezig zijn, daarom hebben we een inschrijvingsstrookje opgemaakt dat jullie in de loop van de week kunnen invullen & inkleuren! Deze worden uitgedeeld door onze Kids-trainers, via deze linken zijn ook te verkrijgen aan de bar van ons clubhuis.

Zo is jullie inschrijving ook een mooie tekening voor de lieve goede man de we aan hem zullen bezorgen.

Ook werden er vanaf vorige zaterdag aan onze tennisspelende kids “Pietendiploma‘s” uitgedeeld. Dit voor alle kids die ingeschreven zijn in ons KidsTennis programma. De trainers die hiervoor verantwoordelijk zijn zullen jullie hier komende zaterdag over informeren.
(het Pietendiploma is niet de inschrijving voor het Sinterklaasfeest)

Noteer alvast de datum met stip in jullie agenda!

Sinterklaas